Laden

Een plek waar liefdesverdrietigen terecht kunnen voor wijze woorden, inspiratie, troost en jawel, ook wraak. Je mag hier zo vaak en zo lang inchecken als je wilt, maar het goede nieuws is: het verblijf hier is nooit voor eeuwig. Ooit zul je weer herrijzen uit je pijn. Maar tot die tijd zijn hier je kamersleutels.

Hotel Hartzeer: eerste hulp bij liefdesperikelen! Een boek vol wijze woorden, troost en goudeerlijke, hilarische ontboezemingen voor iedereen die weet wat voor slagveld de liefde kan zijn. Hotel Hartzeer is het boek van Susan Smit en Marion Pauw over liefdesverdriet, maar óók de naam van het heartbreak hotel waar zij hun boek schrijven.

Op deze idyllische plek in het bos ontvangen de auteurs experts, wetenschappers, kunstenaars én een echte hartzeerpatiënt. Alle gesprekken zijn gefilmd en deze video’s vullen ‘Hotel Hartzeer’ wekelijks aan met overweldigend veel tips voor hartzeerpatiënten. Vooral terugkomen dus!

Omdat liefde (ook een gebrek eraan) door de maag gaat, schotelen we je recepten voor troostvoer voor die je gegarandeerd door je keel kunt krijgen. De roomservice staat voor je klaar met humoristische blogs die het boek aanvullen. Ga met de auteurs, met Dr. Rossi en met elkaar in gesprek en verwen jezelf met fijne spulletjes.